مشاوره حقوقی رایگان - ایراد صدمه بدنی غیر عمد بر اثر تصادف رانندگی

با سلام. بنده راننده تاکسی اینترنتی هستم. حدود یک ماه پیش درخواست سفری داشتم به محل که رسیدم دو نفر خانم به سمت خودرو بنده آمدن و یکی از آن ها درب سمت چپ عقب خودرو باز نمودن و پرسیدن آقا شما به فلان مسیر میرید بنده متوجه شدم مسافر من نیستن و گفتم خیر و ایشون درب را بستن و من بعد از چند ثانیه به جلو حرکت کردم. 30 متری که رفتم دیدم در آینه که خانوم کنار جدول افتاده برگشتم که کمکی کنم دیدم ادعا میکنه که دستش درد دارد و خواهرشون زنگ زدن آمبولانس. پرسیدم چی شده گفتن کاپشن من لای درماشین گیر کرد و خوردم زمین و... شما مقصر نیستید من ایستادم آمبولانس من باب احتیاط ایشون رو برد من هم رفتم بعد از یک هفته شخصی به عنوان پسر ایشون تماس گرفتن که ما میدونیم شما تقصیری ندارید ولی بیاین کلانتری اعلام کنید که با مادر من تصادف کردید تا ما از بیمه بتوانیم دیه و خسارت بگیریم من بار ها پرسیدم من مقصر نبودم گفتن میدانیم بعد از مخالفت بنده مبنی بر انجام فعل حرام غیر اساسی به بنده گفتن که از شما شکایت میکنیم و خودرو رو توقیف میکنیم. بنده گفتم همین کار رو کنید الان بعد از یک ماه پیامکی مبنی بر شکایت از بنده آمده و در ضمن فایل صوتی تماسی که گرفتن نیز موجود هست. لذا خواهشمند است بنده رو راهنمایی بفرمایید و آیا من نیز باید شکایت کنم از ایشان یا خیر؟ بهترین راه کار و دعوی، لایحه دادخواستی چیزی که باید تنظیم کنم را لطف کنید و بفرمایید. با تشکر.
پرونده کلاسه x ردیف فرعی 1 شماره بایگانی x با علت طرح تحقيقات مقدماتي و موضوع اتهام ايراد صدمه بدني غير عمدي بر اثر تصادف رانندگي به شعبه 17 دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان اصفهان ( مجتمع بهارستان ) ارجاع و در تاریخ 1399/11/18 ثبت گردید.