مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل به جریمه نقدی

سلام خسته نباشید ما 3 نفریم برای نیم لیتر مشروب اون دو نفر بخاطر قانونی نبودن سنشون فقط جریمه نقدی دادن و منو به 6 ماه حبس تعزیری 74 ضربه شلاق تعزیری و 175 هزار تومن جریمه نقدی کردن بنده هیچ سابقه کیفری ندارم ایا میتونم تبدیل به جریمه نقدی کنم راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

یک استشهادیه مبتی بر اینکه تنها نان اور خانواده هستین و حبس به خانواده شما اسیب میرساند و یه استشهادیه مبنی بر حسن سابقه پیوست دادخواست تجدیدنظر کنین با توجه به عدم پیشینه کیفری امکان تبدیل حبس به جزای نقدی میباشد