مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در ساختمان

با سلام. اگر فردی دریک مجتمع مسکونی مخل آسایش و آرامش سایر ساکنین باشد و اعمال و رفتار خلاف شئونات اخلاقی و اجتماعی همچون توهین و فحاشی به دیگران را به کرات انجام دهد، آیا میتوان به صورت قانونی وی را وادار به فروش ملک خود و اخراج از مجتمع نمود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
برای فروش ملک خیر نمی توان اجبار کرد اما برای مزاحمت می توانید شکایت کنید.
توصیه می کنم به شکل مسالمت آمیز موضوع را حل بفرمایید.