مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با سلام واحترام
در این پرونده حسب کیفرخواست شماره ...... مورخ ..... شعبه هشتم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب آقای م...به اتهام بی احتیاطی در امر رانندگی منجر به ایراد صدمه بدنی غیر عمدی نسبت به ش......تحت تعقیب قرار گرفته است با عنایت به شکایت شکات ، گزارش مرجع انتظامی نظریه هیت پنج نفره کارشناسی گواهی پزشک قانونی ارتکاب بزه توسط متهم از نظر این دادگاه محرز است
متهم را از جهت حیثیت خصوصی بزه به پرداخت
1.یک دهم دیه کامل بابت شکستگی مهره اول درستون فقرات کمری ومهره دوازدهم در ستون فقرات
2دو درصد دیه کامل بابت آرش شکستگی در مهره دوازدهم پشتی
3چهار درصد دیه کامل بابت آرش شکستگی استخوان دنبالچه
4سه درصد دیه کامل بابت آرش برجستگی استخوانی در محل شکستگی مهره کمری در حق شاکی ظرف دو سال قمری از زمان وقوع جنایت محکوم می نمایدواز حیثیت عمومی بزه با استناد به بند 2ماده 3قانون وصول برخی از درآمدهای دولتی وجدول فضای مندرج بودجه متهم را به پرداخت ....جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم مینماید

پاسخ ها :

رای دادگاه در رانندگی منجر به ایراد صدمه بدنی غیر عمدی رای دادگاه