مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیات ثبت

سلام
همسر بنده چندین سال پیش از من شکایت کرده بابت مهریه هم به دادگاه هم به اداره ثبت که دادگاه مهریه قسطی شد و در حال حاضر اقساط را پرداخت مینمایم که مقدار 110 سکه از 500 سکه که مهر کرده بوده ام می‌باشد اما در ثبت در حال حاضر و سالیان پیش ملکی نداشته ام اما یک کارخانه که سال‌ها پیش خریده بودم و ‌مشکل دادگاهی داشته ام اکنون در مرحله نهایی و انتقال سند می‌باشد و همسر بنده خبری از آن ندارد میخواستم از شما بپرسم آیا به محض به نام شدن کارخانه توقیف می‌شود؟ با این‌که نه و‌ می توانم آنرا به فروش برسانم؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

باسلام
با درخواست همسرتان بلافاصله توقیف و در مزایده فروخته و به اندازه طلب از آن وصول خواهد شد

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام حتما در اجراییات ثبت پرونده مختومه شده تا از طریق دادگاه اقدام کردن واینکه اگر بفروشید همسرتون میتونن تحت عنوان فرار از پرداخت دین شکایت کنه و معامله رو باطل بکنه بنظرم اگه راهی پیدا کنید بنام شخص دیگه سند بشه بهتر البته ویا اینکه همسرتون متوجه نشه