مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام ضمن تشکر از حسن نظر شما بابت پاسخگویی به سوالات مردم
من دستگاه تولید ماسک 650میلیون تومان خرید کردم که 45روزه قرار بر تحویل بود متاسفانه نه تنها در موعد مقرر تحویل ندادند 6ماه زمان برد تا تحویل بشه که البته هنوز صورتجلسه تحویل ندارن
قسمت اول دستگاه بعد از 40روز کاری به کارگاه ما منتقل شد و قسمت دوم دستگاه هم بعد از 96روز کاری تاخیر البته با کسر 45 روز تعهد شده و 31 روز تعطیلات اعلام شده که این تاخیر خسارتی بالغ بر 2 میلیارد به ما زده
که ما دوبار تامین دلیل زدیم و یکبار اظهارنامه رسمی ارسال کردم طی پیامهای کتبی هم از طریق واتساپ اخطار داده شده بیش از 4 مرحله هر بار تعهد کتبی دادن که فلان تاریخ نصب و راه اندازی نهایی انجام میشود که باز هم بخاطر خطاهای فنی و مکانیکی و برنامه نویسی نتوانستن تحویل بدن که این امر باعث از دست دادن بیش از چندین قرارداد بزرگ که دو نمونه قرارداد مکتوب هم دارم ایا با این تفاسیر امکان گرفتن خسارت و ضرر و زیان برام ممکنه یا نه
ضمن اینکه اینم عرض کنم که متاسفانه در متن قرارداد خسارت تاخیر و ضرر و زیان درج نشده

و مورد دیگه اینکه ما دستگاه را از امل خرید کردیم و قم مستقر شده و اشکال دوم کار ما این بود که دقت به جمله فسخ و یا شکایت احتمالی نکردیم و اونا قید کردن در صورت شکایت باید از امل اقدام کنیم حال با توجه به اینکه دستگاه قم هست و اوردن ا‌ونجا نصب کردن البته ناقص ایا الزامی به طرح شکایت در امل هست یا میتونیم در قم شکایت کنیم

ممنون میشم عنایت کنید و راهنمایی بفرمایید
ضمنا اگر وکیل بخواهیم چقدر هزینش میشه و اینکه زمان حداکثری برای رسیدن به پولمون چقدره
ارادتمند

پاسخ ها :

خسارت عدم انجام تعهد خسارت تاخیر در انجام تعهد ضرر و زیان خسارت