مشاوره حقوقی رایگان - استخدام خلاف قانون استخدام کشور

اینجاب در سال 1393 در آزمون استخدام راه آهن برای مشاغل ریلی که دائمی هست به شرح ذیل شرکت کرده و به همراه تعداد از شرکت کنندگان موفق به قبولی و پذیرش در طی مدت زمان طولانی برای ابتدا و انتهای گزینش شدیم.
اعلام اطلاعات کامل راجب مفاد آزمون و 1_مشاغل مورد نظر در سایت ها و رسانه های مختلف
2_انجام آزمون کتبی بر اساس سازمان امور استخدامی در سطح کشور در یک فضای رقابتی در زمان مقرر
3- پذیرش 3 برابر ظرفیت به تعداد 3 هزار نفر برای مراحل بعدی گزینش
4_انجام مرحله روان سنجی
5_انجام مرحله سلامت جسمانی
6_انجام مرحله گزینش از طرف هسته گزینش
7_برگزاری کلاس های بدو خدمت به مدت 6 ماه
8_چند ماه کارورز در شغل مورد نظر.
لازم به ذکر است مشاغل ریلی راه آهن مشاغل دائمی هستند
مورد درخواست ما:
راه آهن در هنگام جذب افراد پذیرفته شده به جای قرارداد مستقیم برابر قانون و شرایط سازمان استخدام کشوری و قوانین مجلس در مورد با ما با واسطه و توسط یک شرکت پیمانکار نیروی انسانی قراداد منعقد نمود.
میخواستم برای گام اول برای من راه رسیدن به حق و متوجه قانونی که مستقیم به این موضوع اشاره کند بیان بفرمائید.
سپس وکیلی که تخصص این مورد را داشته باشد به بنده و بقیه همکاران جهت اخذ این پرونده جمعی رو معرفی بفرمائید.
لازم به ذکر است که این افراد که از سال 93 تا الان به این روش در چند مرحله 94 و96 و98 جذب شده اند که به نیروهای فنی راه آهن نامیده می شوند بالغ بر 5 هزار نفر می باشند.

پاسخ ها :

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سلام
مرجع رسیدگی دیوان عدالت است
محل سکونتت کجاست؟
وکیل محمدنژاد