مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک ملک مشاع

با عرض سلام. پدرم در روستا خانه ای داشت و دو دانگ از این خانه را به عنوان پشت قباله به همسر من داد و در قباله ی ازدواج من با مشخصات کامل ثبت شده است. حالا بعد از فوت پدرم چهار دانگ از شش دانگ باقی مانده بین هشت فرزندش تقسیم شده است. نیم دانگ از این چهار دانگ سهم من است که با دو دانگ مهریه ی زنم میشود دو دانگ و نیم و سهم سه برادر دیگرم را خریده ام که در مجموع سهم من میشود چهار دانگ. حالا چهار برادر دیگر حاضر نمیشوند سهم خودشان را به من بفروشند و حتی چهار دانگ سهم من را هم نمیخرند و همین طور بلاتکلیف مانده ام. من با داشتن چهار دانگ از شش دانگ میتوانم از مراجع ذیربط تقاضای تفکیک ملک را بنمایم؟ من چگونه میتوانم به حقم برسم؟ با سپاس فراوان از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

با سلام
اگر ملک ثبتی می باشد از اداره ثبت تقاضای تقسیم و افراز نمایید که در صورت عدم افراز تقاضای صدور دستور فروش از مراجع قضایی نماید