مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به خدمت در آموزش و پرورش

سلام، وقت بخیر.
من سال 95 وارد دانشگاه فرهنگیان شدم و امسال فارغ‌ التحصیل شدم. قصد دارم مجدد در مقطع کارشناسی تحصیل کنم اما برای ثبت نام مجدد در دانشگاه به مدرک دیپلم و پیش‌ دانشگاهی نیاز دارم که اداره محل خدمت این گواهی‌ ها رو همراه با مدرک کارشاسی ضبط کرده.
مفاد قانون متعهدین به خدمت برای من به روشنی مشخص نکرده که اداره آموزش و پرورش آیا میتونه مدرک دیپلم و پیش‌ دانشگاهی من رو هم ضبط کنه یا نه؟
من نمیخوام مجدد تعهد بدم، خواستم بدونم تعهد من برای اتمام دوره کارشناسی و تعهد به خدمت دو برابر مدت تحصیل شامل ضبط مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی هم میشه؟

پاسخ ها :

تعهد به خدمت در آموزش و پرورش