مشاوره حقوقی رایگان - وصیت شفاهی

اسلام.
اینجانب و خواهرم فرزنده خوانده عموی بزرگم هستیم. پدر اصلی مان عموی وسطی است. پدر خوانده اینجانب فوت نموده و بعد از فوت ایشان به وسیله آخوند محل و فامیل و همسایه ماترک انجام گردید که به فایل پیوست می باشد. پدر خوانده به اینجانب و خواهرم قسمتی از خانه و مقداری زمین در حین حیات به صورت شفاهی وصیت کرده و در ماترک طبق شهادت به اینجانب و خواهرم رسید. الان یکی از شاهدین فوت کرده اند و عموی کوچکمان نیز ماترک را قبول ندارد. برگه ماترک به صورت سفید به وسیله وراث و شاهدین امضا شد و بعداً متن در آن قید شده است. حال عموی کوچک ما را نفی نسب نموده است و تعدادی از شاهدین نیز از شهادت امتناع می‌کنند. زمین های وصیت شده سند ندارند. چگونه میتوان این ماترک را اثبات کرد؟ آیا راهی هست آیا مادر خوانده و پدر اصلی و برادران اصلی من که ماترک را امضا نکردند، می‌توانند شهادت بدهند؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید دعوای تقسیم ترکه و اثبات مالکیت را توامان مطرح کنید