مشاوره حقوقی رایگان - ذکر نشدن گرایش رشته در مدرک کارشناسی ارشد

با سلام. اينجانب در سال 1390 در مقطع كارشناسي ارشد رشته مهندسي فناوري اطلاعات با كد گرايش 4 مندرج در دفترجه ثبت نامي با عنوان گرايش فناوري اطلاعات در دانشگاه علوم و فنون مازندران پذيرفته شده ام البته قابل ذكر است اين دانشگاه تنها يک گرايش فناوري اطلاعات داشته است. اما در مدرک گواهي موقت تحصيلي عنوان گرايش ذكر نشده است. از آن جايي كه در تمامي آزمون هاي استخدامي اعلام نياز ها بر اساس گرايش رشته تحصيلي مي باشد، متاسفانه اينجانب از شركت در تمامي آزمون ها محروم هستم. با توجه به اين که اين اشتباه از طريق سازمان سنجش و يا دانشگاه علوم و فنون بابل صورت گرفته.جهت رفع مشكل چه راهكاري را پيشنهاد ميدهيد؟ چگونه موضوع از طريق سازمان شما پيگيري و حل و فصل مي گردد يا از كدام دستگاه پيگيري لازم بايد صورت گيرد؟

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

گواهی موقت از دانشگاه صادر می شود منتظر بمانید تا دانشنامه شما صادر شود