مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خانه اوقافی

با سلام واحترام
من خانه اوقافی چهارماه پیش خریده ام که با وکالت تام فروش و حتی در ان هم تنظیم قرارداد و فسخ با هرکس و هر عنوان ذکر شده خرید کردم سند تگ برگ داره ولی وکالت داده به پسر برادرش و من از پسر برادرش خریدم و در قولنامه ذکر شده که سند قطعی به نام زده بشود ولی الان اوقاف از ما میخواهد که همون فرد اول بایستی جهت امضا و انتقال اجاره در اوقاف حاضر بشود تا کار انتقال قطعی سند انجام بشود و فرد اول نمی اید و الان فروشنده سند وکالتی به نامم میزند و ما با مشکل مواجه شدیم و خانه در تصرف مادربزرگ فروشنده هست یا با سند وکالت میتونم حکم تخلیه بگیرم ؟ یا با همان قول نامه دفتر املاک الزام به تنظیم سند بکنم
لطفا راهنمایی فرمایید .متشکرم

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
بایستی از طریق دادگاه‌ اقدام‌ و دادخواست بدهید
پیشنهاد می شود با توجه‌ به پیچیده‌ و تخصصی‌ بودن‌ موضوف‌ از کمک‌ وکیل دادگستری بهره‌ ببرید