مشاوره حقوقی رایگان - حق فسخ قرارداد

با سلام و احترام
از جانباز 70 درصد که ایشان پروانه بنگاه معاملات ملکی دارد ملکی خریداری نموده ام قیمت ملک ایشان اعلام نموده و تنظیم قولنامه در بنگاه ایشان صورت پذیرفته و به مهر و امضا ایشان است مبلغ ملک 600میلیون تومان بوده که 200میلیون تومان در زمان عقد قولنامه پرداخت کردم و مابقی را طی یک فقره چک که تاریخ وصول چک فرا نرسیده
از زمان عقد قولنامه 2 ماه گذشته با توجه به طرح های عمرانی تصویب شده ارزش ملک بالا رفته اکنون ایشان مدعی است با توجه به جانبازی که دارند خواستار ابطال قولنامه را دارد و مدعی است دادگاه هامی ایشان است و رای به نفع ایشان میدهد و اعلام کردند با توجه به اینکه پول چک در حساب است خود داری میکنن و از دریافت
سوال بنده این است که میتوانند این معامله را فسخ کنند

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.عقد بیع یک عقد لازم است که طرفین باید به آن متعهد باشند و در صورت داشتن شرایط فسخ و پیش بینی کردن ان در متن قولنامه ظرفیت میتونند ادعای فسخ کنند و به دلیل جانبازی هیچ دادگاهی نمیتونه قرار داد را فسخ کنه.بهتره حضوری به دفاتر وکلا مراجعه تا دقیقتر مشاوره بشید

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام تاریخ چک کی هست؟از بانک رسید مبنی بر وجود مبلغ دریافت کنید اظهارنامه ای مبنی بر انجام تعهد و تنظیم سند ارسال بعد دادخواست تقدیم دادگاه کنید به امید خدا نتیجه میگیرید