مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وکیل

با سلام ببخشید حق الزحمه وکیل در رابطه با زمینی که ملی شده است چگونه است؟ از اول کار باید پول پرداخت شود؟ یا بعد از درست شدن زمین به صورت درصدی می‌گیرند؟ و اینکه اگر موکل توانایی پرداخت پیش قسط نداشته باشد می‌شود آخر کار بگیرند؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام توافقی است.شرایطتان را به وکیل اعلام کنید در صورت موافقت قرارداد ببندید