مشاوره حقوقی رایگان - فروش اینترنتی کالا

سلام من یه فروشگاه اینترنتی دارم که تعدادی کالا داشته با قیمتهای قبل از افزایش قیمت دلار و به جهت فراموشی قیمتها را اصلاح نکرده بودم. حال شخصی به سایت مراجعه کرده و مبالغ زیادی کالا خرید کرده و بعد از چند روز به تعزیرات مراجعه کرده و از من شکایت کرده که کالای فروخته شده را تحویل نمیدهد. با توجه به مغبون شدن من در این معامله الان چگونه میتوانم از خودم دفاع کنم و وجه واریز شده را برگردانم به خریدار. در تعزیرات به من گفته اند که چون فروخته ای باید کالا را تحویل بدی. آیا این نظر درست است؟
من چیکار باید بکنم؟
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام خیارات در قانون مشخص شده اند اگر دچار غبن فاحش شده اید می توانید بر این اساس بیع را فسخ کنید