مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مال غیر

سلام، وقت بخیر.
یک اقایی به نام x یک دربند مغازه در پدیده شاندیز به ما اجاره داد و از ما مقداری پول بابت رهن و اجاره ماهیانه دریافت کرد.
ما به دلیل وجود شخص سومی که ما را به هم ارتباط داده بود اعتماد کردیم
آقای x مغازه را به ما داد و در ازای آن یک فقره هم چک ضمانت از ما گرفت که ما چک را در وجه آقای x صادر کردیم و نوشتیم بابت ضمانت مغازه x با کدملی 0000
یک سال گذشت و متوجه شدیم آقای x هیچ کاره است و کلاهبرداری کرده. ما هم پول رهن و اجاره را به حساب x واریز کردیم.
در حال حاضر فقط پرینت حساب داریم که مشخص هست پول رو واریز کردیم و کپی چکی که به x دادیم رو داریم
این مسئله کلاهبرداری x برای پدیده اثبات شده و به عنوان یک شخص حقوقی میتونیم ازشون تاییدیه بگیریم.
با این مدارکی که داریم میتونیم از x شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

اجاره دادن مال غیر تکلیف مستاجر در اجاره مال غیر مطالبه اجاره بها