مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی سپاه به دلیل بیماری

با سلام. بنده حقیر با 14 سال خدمت در سپاه به دلیل بیماری هپاتیت خود ایمنی که منجر به سیروز کبدی شده است و در سال 96 کمیسیون پزشکی بدوی رفتم و من رو معاف از همه چیز کردن و یک روز کسر کار و بند الف سطح 3 سلامت ماده 121 زمانی که هپاتیت داشتم و حدود 3 بار کمیسیون عالی پزشکی رفتم و متاسفانه رای قبلی بدوی دادن در هر 3 مرحله من اعتراض کردم به دیوان عدالت اداری به رای کمیسیون که هنوز جوابی ندادن. 6 ماه هست و بنده به دلیل شرایط جسمانی و بیماری سیروز کبدی و عدم توانایی رفتن به محل کار من به دادسرا معرفی کردن و فرار از خدمت زدن با توجه به این که چندین نامه ی پزشک فوق تخصص گوارش و کبد دارم مبنی بر دورکاری و عدم حضور ایشام و معاف از محل کار حتی به واسطه این ماجرا بنده مجبور به درخواست استعفا شدم که منتظر برگزاری کمیسیون اخراج هستم. شما بفرمایید و ما را راهنمایی کنید که تمام حق و حقوق و بیمه یک آدم بیمار از بین میروند. با این روند. با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتره منتظره نتیجه و تصمیمشون باشید و اگر به نفع شما نیست به دیوان عدالت اداری دادخواست بدید