مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از دانشگاه فرهنگیان

سلام، وقت بخیر.
سپاس از زحمات شما. چند جا خوندم که برای انتقالی از دانشگاه فرهنگیان به یک استان دیگر
با توجه به ازدواج دانشجو دختر امکان انتقالی در صورت موافقت مبدا و مقصد امکان پذیر هست.
آیا ازدواج باید بعد از ثبت نام باشه حتما؟ یا اگر بنده الان عقد کنم هم امکان انتقالی وجود دارد به محل سکونت؟ همسر در استان دیگر است.
بنده هنوز ثبت نام نکردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

شما با معاونت یا کارگزینی محل خدمت تماس بگیرید اساسنامه دانشگاه هم مطالعه کنید