مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مفقودی سفته ضمانت

سلام، خسته نباشید. بنده پدرم سال 93 یک میلیون تومن از یکی از اقوامش قرض میکند. خواهر خودش یعنی عمه من هم شاهد بوده. یک سفته یک میلیونی ضمانت میکنه و روش قید میکنه فقط ضمانت یک میلیون تومن. بعد یک سال طرف میگه پول رو همراه بهره ( نزول ) باید بدی. پدر من هم چون میدونه خارج از قرار هست میگه برو شکایت کن قانون تصمیم میگیره. طرف چند سال میگذرد تا الان شکایت کرده که من سفته رو گم کردم و پدر من میدونسته به خاطر همین پول من رو نمیده و درخواست پول و بهره بانکی اش رو کرده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت اثبات از تاریخ دریافت تا پرداخت مطابق شاخص بهای تورم بانک مرکزی محکوم به پرداخت هستید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
قرض کننده باید درموعد مقرر قرض خودراادانماید والا مسول اصل مبلغ وخسارت دیرکرد است
مدعی قرض نیزباید ادعای خودرااثبات نماید

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

سلام
غیر از یک میلیون تومان هیچ گونه مبلغی را تعلق نمی گیرد.