مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مفقودی سفته ضمانت

با سلام. همسرم بابت ضمانت تخلیه کارگاه 30 میلیون سفته پرداخت کرده. با توجه به این که تاریخ سر رسید بابت تخلیه گذشته و البته همسرم اون جا رو تخلیه کرده. آیا شخص دارنده ی سفته میتونه بعدا همون سفته ها رو اجرا بزاره؟ چون الان بهونه اش این هست که نمیدونه سفته ها رو کجا گذاشته؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. سفته حامل باشد هر کسی می‌تواند اجرا بگذارد. پیشنهاد میشود آن شخص را به دفتر اسناد رسمی برده و رسما اعلام کند سفته های شماره ... که بابت ضمانت بوده مفقود کرده و دیگر هیچ ادعایی ندارد