مشاوره حقوقی رایگان - فاقد صورت سانحه و مدارک پزشکی

باسلام دوست عزیز پدر بنده در سال 1365/08/26 شروع خدمت شده و بعد اموزش برای مرخصی اومده بوده که بنا به دلایلی نمیره که در بمباران هوایی زینبیه و ثارالله شهرستان میانه در تاریخ 1365/11/11 در دو مرحله که اتفاق افتاده بعلت رعب وحشت موج گرفتگی عضلات بدن در زمان فرار بنا به گفته خانواده ام به دیوار پناهگاه و برخورد نمودن به دیوار یا زمین دچار آسیب شدید از ناحیه فک و صورت و سایر اعضاء شده و بعد به کدام بیمارستان منتقل شده است پدربزرگ و مادربزرگ ام دقیق اطلاعاتی ندادند با همان وضعیت بحرانی با مداوای جراحی و... بعد از چندماه غیبت از خدمت سربازی دستگیر شده و به محل خدمت اعزام میشود حتی از ترس غیبت از خدمت سربازی هم نتوانسته اند اعلام کنند که قضیه چی بوده و با پایان 34 ماه 26 روز خدمت سربازی و 15ماه 17روز حضور در جبهه مقاومت تا امروز نه دندان در فک دارد و نه از اعصاب روان بهره‌مند است برای استفاده از جانبازی نه مدارک بالینی در دست داریم برای اثبات و نه تاییدیه 2پاسداره به تمام ارگانها نامه ای ارسال شده است اما پاسخ دریافت نشده و به دیوان عدالت اداری تهران از سپاه کل کشور و بنیاد شهید و بنیاد جانبازان مرکز هم شکایت شد به شعبه 32 هم داده بودند که قاضی دادگاه رد کرده بود بخاطر وکالت نامه بنده که از پدرم داشتم اعتراض کردیم پرونده به تجدید نظر خواهی رفت در تجدیدنظر هم فکر کنم به شعبه 23 رفته الان منتظر پاسخ هستیم بلاخره تکلیف ما چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر در لیست مجروحین بیمارستان تحت مداوا باشه میتوانید از مزایای جانبازی استفاده نماید