مشاوره حقوقی رایگان - سوال مستوجبات سرقت چک

با سلام من برج پنج یه معامله ای با دو فرد افغانی داشتم یه تراکتور خریدم پنجاه نقد دادم دوازده تومانش چک دادمو قرار شد تا سه برای سلامتی تراکتور بهم حق فسخ بدن تراکتور رو اوردم شهرستان موتورش خراب بود و زنگشون زدم که فسخ کنیم گفتن پولت دادیم ماشین خریدیم گفتن خسارتم رو چک کم کنید یه وسیله گاو اهنم دستشون داشتم قبول دار شدن کم کنن وسیلمم بهم بدن رفتمو دیدم چک اشتباه نوشته شده به مبلغ یکو دویست بهم دادنش گفتن یه چک دیگه به ما بده این خرابه ده میلیونم خسارت تراکتور بود با گاو اهنم که دستشون بود گفتم خب خسارتم کم کنید گاو اهنم بیارید تا تهشو چک دیگه بدم زدن زیرش گفتن ما دیگه نه گاو اهن میدیم نه خسارت کم میکنیم چک بنویس بده منم دیگ چک ندادمشون گفتم دو راه دارید یا بیان پولم بدین تراکتورتون ببرید یا خسارتم با گاو اهنم بدین پولتون بگیرید و رفتم الان شکایت کردن چکو دزدیدم رفتیم دادگاه شاهد از طرفای اون خواستن این سری باس بیان من باید چه کنم الان این تهمت دزد به منو خانمم زدن

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام ایشان باید اتهام سرقت را ثابت کنند در غیر اینصورت شما از این اتهام تبرئه می شوید