مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دو حقوق از تأمین اجتماعی

باسلام، دختر 40ساله مجرد و بدون شغل هستم پدرم حدود 3ساله برحمت خدا رفتن و من بهمراه مادرم که خودش حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی دارد و یک برادر معلول ذهنی 35ساله در منزلی که بعد از فوت پدرم، داییم بنام خودشون خریدن (ایران نیستن) زندگی میکنیم. باتوجه به اینکه مستاجر بودیم و بعد از فوت پدرم بخاطر احترام به مادرم منهم تحت سرپرستی ایشون هیچ تفکیکی برای حقوق و سایر مزایای خودم نکردم. برادرم که بخاطر معلولیت قیومیتش را مادرم گرفته و همه پول پیش خونه و مدیریت هر چیزی که در واقع متعلق به خانواده بوده رو به مادرم سپردیم. الان بعد از سه سال متاسفانه برادربزرگم (سه فرزند هستیم دو پسر و من ، که برادر کوچکترم معلول ذهنیست) همه اختیارات مالی و کارتهای حقوقیمون رو گرفته و بدون مشورت من فقط با صلاحدید خودش و مادر (گاها) خرید منزل و خرجهای دیگر رو میکنه و حدود دویست/سیصدتومن ماهیانه بمنم پول توجیبی میدن! میخواستم باتوجه به حقوق بگیر بودن مادرم و عدم اشتغال و مجرد بودنم، حقوق پدرم رو بمن و برادر معلولم فقط بدن؟ حداقل بگیر هستیم ضمنا.. خیلی ازتون سپاسگزارم اگه راهنماییم بفرمایید.‌ خدا هیچ دختری رو بدون سایه ی پدر نکنه..ممنونم

پاسخ ها :

اردشیر امجدی

اردشیر امجدی :

استان :

سلام بله حقوق پدربه شماوسایربازماندگان تعلق میگیردازاداره مربوطه پیگیری فرمایید.