مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دوم عدم مراجعه برای بی حجابی خودرو

با عرض سلام و احترام
پیامکی 3 ماه پیش دریافت کردم جهت بی حجابی در خودرو و بنده این پیام رو جدی نگرفتم و جایی مراجعه نکردم الان مجدد پیامک جدیدی مبنی بر این پیامک برای من اومده: مالک محترم خودروی شماره...... پیرو ارسال پیامک قبلی پلیس بدلیل بی توجهی به اخطارهای پلیس مبنی بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و یا عدم مراجعه) برابر قانون خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته است. جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدرک هویتی و مالکیتی به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید،میخواستم بپرسم چه می شود و چه کار باید کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

باید برید مرکز پلیس امنیت محل زندگی تون احتمالا تعهد عدم تکرار می گیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.