مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از طریق پدر ایثارگر

سلام بنده مونث و 5 سال است در کیاشهر معلم هستم و استخدام رسمی . در تلاشم برای گرفتن انتقالی بدلیل مشکلات شخصی. 3 سال است در پی انتقالی هستم ولی با مخالفت روبرو میشوم که کمبود نیرو دارند.
آیا میتوانم از طریق کارت ایثارگری پدرم (28 ماه جبهه بودن و چند ماه هم داوطلبانه) ایا میتوانم از این طریق نامه ای بگیرم برای اداره محل خدمتم یا اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

انتقالی شغلی فرزند ایثارگر انتقالی شغلی معلم انتقالی شغلی انتقالی