مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مشاور املاک در فروش ملک ارثیه ای

با سلام و عرض ادب. فروردین ماه 1398 ملک مسکونی در 2 واحد را که ماترک مرحوم پدرمان بود نصف اش را با قرارداد هبه به مادرمان انتقال داده بود و 3 دانگ مال وراث بود در جلسه که منزل مادر جمع شدیم بعد از توافق در قیمت مشاور املاک با تکمیل قسمتهای قولنامه وراث که 9 نفر بودیم امضا کردیم و موعد مقرر 1399/2/30 تعیین شد به قبض ثمن توسط بنگاهی و دخل و تصرف در اموال که با تبانی خریدار صورت گرفته بود اعتراض کردم و قبول ننمودم اسناد را نداده بود و بعد از اعتراض دیگر نداد جدیدا اظهارنامه ارسال کردم مبنی بر فسخ قرارداد به دلیل عدم پرداخت ثمن که در جواب اظهارنامه خریدار با شماره سند دیگری اعلان نموده که از مادرتان ملک خریدم و شما را نمیشناسم متاسفانه مادرمان 99/5/30 فوت کردند امکان دارد مشاور املاک به خاطر اعتراض بنده به و دخل و تصرف در اموال سند دیگری بنام مادر تنظیم کند چون حق وراث را کم دادند به خاطر کم شدن و قبض غیر قانونی ثمن و تخلف خریدار قبول نکردم و جدیدا میگویند شما را نمیشناسیم سر اسناد با مشاور املاک حرفم شد و شکایت کرده است دادخواست فسخ قرارداد صحیح است یا بطلان قرارداد.. اگر راهنمایی کنید ممنون تان هستم . با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . خریدار چه نوع شکایتی کرده است ؟

مشکل شما قابل انجام است
در صورت تمایل تماس بگیرید