مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرای حکم رفع تمامی آثار مینماید

1- در توقف عملیات اجرایی حکم حقوقی، مثلا بدلیل واخواهی، از اموال غیر منقول بازداشت شده خوانده، فک بازداشت صورت می‌پذیرد یا همانطور در بازداشت مانده تا رای واخواهی صادر گردیده و قطعی گردد...
2- اجرای حکم غیابی در امور حقوقی نیاز به تودیع خسارت احتمالی دارد؟ امکان ضمانت کارمند بجای تودیع خسارت احتمالی در مبالغ دهها برابر حقوق دریافتی وجود دارد؟؟

پاسخ ها :

توقف عملیات اجرایی اجرای حکم غیابی توقف اجرای حکم تودیع خسارت احتمالی