مشاوره حقوقی رایگان - عدم برگشت وجوه فروش کل سهام بورس از ... تهران

اینجانب ف.الف به کد ملی ........ ساکن شهرستان مانه و سملقان واقع در خراسان شمالی که در مورخه 1399/10/27کل سهام به مبلغ 178 میلیون تومان در این کارگزاری فروختم (خروج کامل) که متاسفانه تاکنون این مبلغ به حسابم نیامده. اینجانب حضوری در این کارگزاری علت را سوال کردم متاسفانه جواب قانع کننده ای نداده و کاربران حاضر در این کارگزاری اعلام کردند که ما جوابی برای شما نداریم و شما شکایت کنید / اینجانب حضوری به سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری تهران مراجعه کردم ولی کسی پاسخگو نبود و کارشناسان حقوقی بورس فقط پیشنهاد شکایت رو دادند. که اینجانب شکایت خودم را از طریق سامانه سازمان بورس ارائه دادم که تاکنون جوابی نگرفتم. و همین مورد برای پسرم به مبلغ 1.2 میلیون تومان اتفاق افتاده است. این مبلغ حاصل از فروش ملک خودمان است.
اینجانب ضمن عودت اصل وجه درخواست ادعای خسارت نیز دارم.
استدعا می شود راهنمایمان کنید .
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخ است برعلیه کار گزاری تحت عنوان مطالبه وجه