مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم از ملک مشاعی در حین فروش کل زمین در مزایده

سلام و احترام ،

آیا شریک می تواند سهم مشاعی که 2 دانگ هست در خارج از دادگاه بفروش برساند با وجودیکه کل ملک در دادگاه در مزایده فروش است ؟ یا باید بعد از ناموفق بودن مزایده سهم خود را خارج دادگاه بفروش برسانم.

سپاس از جواب شما وکیل محترم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای فروش خارج از روال مزایده نیاز به موافقت دادگاه هست.