مشاوره حقوقی رایگان - ادعای اضافه متراژ ملک

با سلام
زمین صیفی کاری به متراژ 1685 متر مربع به مبلغ 118000000 تومان خرید شده است. در مبایعه قید شده حدودا 1685متر مبلغ داده شده و در حالی که حضور و یکی از نمایندگان فروشنده ها متراژ شده
حال فروشنده ها پس از دریافت پول و امضای مبایعه نامه توسط همه فروشنده ها مدعی شده زمین بیشتر است. بدون حضور من یعنی خریدار متراژ کرده و میگه 200 متر بیشتر است حالا باید مابه التفاوت را باید پرداخت کنی. در حالی در مبایعه نامه قید شده هیچ گونه ادعایی نسبت به این زمین نیست و هر خیار غبن از طرفین ساقط شده است.
آیا میتواند بر اساس این ادعا کاری کند؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. فروشنده حق فسخ دارد. بهتر است مابه التفاوت را پرداخت کنید