مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث

سلام. من پسر آخر خانواده هستم. 400 متر زمین تحت تصرف من بوده و به اصرار برادر بزرگتر به دلیل یک سری مشکلات از خانه سرای بلند شده و به جای دیگری نقل مکان کردم.
حال خواهرم ادعای مالکیت زمینی که در برگ انحصار وراثت به من رسیده را دارد. آیا برادر بزرگتر حق انتقال زمینی که به من رسیده را به خواهرم بدون اجازه من دارد؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر سهم الارث را بین خود تقسیم کرده اید و این زمین در سهم شما قرار گرفته خیر.