مشاوره حقوقی رایگان - دست بردن در قولنامه خودرو

با سلام بنده یک خودرو به شخصی در نمایشگاه فروختم بعد از یک ساعت خریدار خودرو را پس آورد. بعد از مدتی صاحب نمایشگاه خودرو را به من تحویل نمیداد و من مجبور شدم به دلیل پنچری هر دو چرخ عقب ماشین را با جرثقیل از درب نمایشگاه به جای دیگر انتقال دهم.حال صاحب نمایشگاه به جرم سرقت از بنده شکایت کرده و در دادگاه ادعا داشت که روزی که‌ خودرو را خریدار پس آورده به او فروخته و در قولنامه ای که با من و خریدار نوشته بودم دست برده و نوشته مفاد این قولنامه به نام او منتقل داده شده.سند خودرو و بیمه ماشین به نام من است. قاضی به سند بنده اکتفا نکرد و گفت باید شخصی که خودرو را به او دادی و پس آورد بیاد دادگاه بگه که ماشین رو دوباره به خودت داده و هیچ معامله ای بعد از پس آوردن خودرو با نمایشگاه دار انجام نداده. من هم اون شخص رو پیدا کردم و آوردم. از‌ آن جای که صاحب نمایشگاه دو نفر شاهد دروغگو هم برای شهادت آورده و شاهدین به دروغ شهادت داده اند. با توجه به این که برای قاضی محرز شده که صاحب نمایشگاه دروغ گفته حال من میخواهم هم از صاحب نمایشگاه به خاطر دست بردن در قولنامه و هم از شاهدین به جرم شهادت دروغ شکایت کنم؟ آیا صبر کنم که حکم قطعی را قاضی بدهد یا همین الان هم میتوانم از شاهدین و صاحب نمایشگاه شکایت کنم؟ بنده را راهنمایی کنید با سپاس بی پایان.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید حکم قطعی صادر بشود تا شما بتوانید شکایت........نمایید
موفق باشید