مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری انباری

با سلام.
بنده انباری شخصی آپارتمان خود را که دارای درب مسقل از داخل کوچه می باشد را تبدیل به دفتر اداری جهت امور پیمانکاری خود کردم. یکی از ساکنین ساختمان شاکی شده است و به شهرداری شکایت کرده و شهرداری برگ تغییر کاربری به تجاری آوردن.
1- با توجه به این که امور تجاری اتفاق نیافته و فقط جهت هماهنگی نیرو ها و محل تجمع نیرو برای جلسات میباشد. میتوان این محل را تجاری نامید؟
2- بنده از کلیه مالکین رضایت نامه محضری در خصوص کاربری انباری برای تغییر آن به هر نوع کاربری را دارم. آیا میتوانم درخواست تغییر کاربری انباری به اداری را بدهم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چون انباری تمام واحدها در قسمت مشاعات اپارتمان ( در زیرزمین یا طبقه همکف ) است برای تغییر دادن کاربری استفاده از آن باید با موافقت همه مالکان باشد . رضایت نامه شما از همه مالکان دارای ارزش خاصی نمی باشد چون برای تغییر کاربری فقط شهرداری باید موافقت نمایید و دستور تغییر کاربری بدهد و نه مالکان