مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از آموزش پرورش به وزارت بهداشت

با سلام. من با لیسانس پرستاری دارم و دو سال هست که استخدام آموزش و پرورش شدم. الان با اوضاع کرونا میتونم از آموزش و پرورش به وزارت بهداشت منتقل شوم؟ تعهد 10 ساله دارم که دو سال آن تموم شده. من حاضر هستم جریمه هم بدم ولی به پرستاری که دوست دارم برسم. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام با همکارم خانم عامری 09127797726 تماس بگیرید بگید از طرف امیری