مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با چاقو

سلام داداش من چند ماه قبل با کسی درگیر شده است و داداش من در این درگیری از چاقو استفاده کرده است و در همان زمان رضایت طرف را گرفته
حالا دولت پس از گذشت چند ماه دیروز داداش من را گرفته
پلیس میگه جرم حمل چاقو رو نکشیدی
آیا همچین چیزی امکان دارد ؟
اگر وجود دارد و داداش من به خاطر این مورد به زندان بیفتد میشه با گذاشتن سند آزاد شود؟

پاسخ ها :

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام. رضایت مذکور صرفا از جهت جنبه خصوصی جرم یا همون پرداخت دیه موثره اما برادر شما از حیث جنبه عمومی جرم محکوم شده و با سند آزاد نمیشه مگر در مورد استفاده از مرخصی از زندان. موفق باشید. ایزدی