مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثار

با سلام پدر بنده سال 59 تا 61 در لشکر زرهی ارتش زاهدان خدمت کرده و 6 ماه کارت احتیاط هم دارد. کارت ایثارگری به ایشان تعلق میگیرد؟ روند به چه صورت می باشد؟ ایا شش ماه داوطلبانه به جبهه در کارت ایثار قید میشود و صادر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. اگر کار وکلا هست هزینه خواهیم کرد تا کارت صادر شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما ابتدا باید به
بنیاد امو ر ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید و پرونده خود را پیدا نمایید و سپس درخواست ایثارگری را مطرح نمایید تا بنیاد بررسی کند و.....