مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین یعنی چه؟

سلام
اینجانب یک واحد آپارتمانی طبقه اول داشتم که با سند تک برگ مالکیت شش دانگ و مجزا آن را بطور قانونی و اعلام اجازه شهرداری و دارایی به شخصی فروخته ام و سند آن را نیز انتقال داده ام . الان مالک طبقه همکف مدعی است چون ساختمان فقط دو واحد دارد مال شفعه است و شما باید به ملک را من می فروختید و از طریق دادگاه برایم احضاریه صادر شده جهت حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین . نمی دانم یعنی چه و جرم من چیست ؟ اگر در دادگاه حضور نیابم مشکلی برایم پیش می آید . اصلا شخص ذی سمت و مرتبطین چه کسی است؟ ضمنا با چند نفر خبره که صحبت کردم ملک شفعه تشخیص داده نشده و فروش ملک شخصی من قانونی بوده است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جرمی نیست . خیر چون اپارتمان شما دارای سند مجزا بوده و مشترک نبوده دارای حق شفعه نمی باشد و درخواست رد می شود
حتما دردادگاه حاضر بشوید و جرمی رخ نداده است که....

در صورت تمایل تماس بگیرید

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

جرم نیس صرفا جنبه حقوقی دارد ولی اگه ششدانگ سند به نام شماست وشما هم به خریدار انتقال دادین ادعای طرف بی اساس هس بنابراین شما سعی کنید بدین به وکیل لایحه بنویسه وببرید بزارید پرونده منظور از اخطاریه هم حضور شماست ولی میتونید با دلایل لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید