مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر اعتیاد

سلام من 1سال ازدواج کردم بعد از عقد متوجه شدم همسرم تریاک مصرف میکنه اولا هفته ای یک بار بود بعد شد هروز هرشب هرکاری کردم ایشونو ترک بدم نشد حتی راضی نمیشن برن کمپ ترک کنن بهم خیانت کردن و رابطه نامشروع برقرار کردن در دوران حاملگی داخل خونه مصرف میکردن من از ترس آسیب به جنینم خودمو داخل اتاق زندانی میکردم موقعی که از کار میومدن میکشیدن تا 1 شب من و ایشون فقط شب ها کنار هم میخوابیدیم دست بزن ندارن اما تمام طلاهامو فروختن همش بدهی بالا میارن الان یه نوزاد دارم بازم تو خونه مصرف میکنن هر روز در اتاقو میبندم اما نوزادم کسل شده هرچی بهشون میگم ترک کن حداقل قرص بخور برو کمپ فایده نداره تازه راضی شدن بیرون از خونه بکشن که بازم 1شب میان خونه من آرامش ندارم نمیتونم با ایشون ادامه بدم حتی حرکتی برای ترک کردن نمیکنن حرف از طلاق هم که میزنم میگن بلدم چطوری جواب ازمایش رو منفی کنم من باید چه کاری انجام بدم ؟

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام.دادخواست طلاقربلحاظ اعتیادمطرح کنیدوتقاضای اخذ ازمایش کنید ونهایتا زمانیدکه درحال مصرف هستیدعکسی هم ازشون تهیه کنید