مشاوره حقوقی رایگان - در باره موسسه

سلام و عرض ادب
در عرف عام و در محاورات و در سر دربِ بعضی بنگاههای اقتصادی، با اینکه بنگاه اقتصادی هنوز در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر انتفاعی به ثبت نرسیده لیکن عنوان مؤسسه را برای بنگاههای اقتصادی که متعلق به اشخاص حقیقی می باشد ذکر میکنند.
در ماده 584 قانون تجارت " تشکیلات و موسساتی که برای مقاصد غیر تجارتی تأسیس شده یا بشوند از تاریخ ثبت در دفتر ثبت مخصوصی که وزارت عدلیه معین خواهد کرد شخصیت حقوقی پیدا می کنند." را بیان نموده است.
سوال: آیا می توان برای بنگاه اقتصادی یا واحد فعالیت، تا قبل از اینکه در اداره ثبت شرکتها ثبت شوند عبارت مؤسسه را اطلاق نمود؟ یا بعبارت دیگر از تاریخی که ثبت شوند می توان به آنها مؤسسه گفت؟

ممنون و سپاسگزار از بذل محبت شما

پاسخ ها :

محمود ابراهیم زاده

محمود ابراهیم زاده :

استان :

سلام
شما می توانید برای محل کسب خود اسمی انتخاب کنید اما چنانچه در آن صنفی که هستید ثبت چنین نامی بدون داشتن مجوز جرم اعلام شده باشد آثار حقوقی خود را دارد و همچنین چنانچه تا زمان ثبت عمل حقوقی انجام دهید آثار حقوقی عمل حقوقی شما مانند یک شخص حقیقی خواهد بود و نه شخص حقوقی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما در هر زمانی می توانید به یک بنگاه اقتصادی موسسه اطلاق کنید . ولی از زمان ثبت در اداره ثبت شرکت ها ، آن موسسه دارای شخصیت حقوقی می شود
برای دادن توضیح بیشتر تماس بگیرید