مشاوره حقوقی رایگان - آیا ملک سنددار در حریم تالاب قابل انتقال است؟

باسلام و درود
یک زمین 250 متری حدود 22 سال قبل خریداری نمودم و دو سال قبل با کلی دردسر توانستم سند تک برگ دریافت نمایم ولی در قسمت انتهایی ظهر سند عنوان ( در حریم تالاب ) ذکر شده است. آیا این ملک قابلیت فروش و انتقال به دیگری را دارد. یا اینکه در حریم است و قابلیت فروش در دفترخانه را ندارد ؟
اگر زود پاسخ بدهید ممنون می شوم.

پاسخ ها :

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

سلام این بحث قانونی ندارد باید له شهرداری مراجعه کنید و نقشه ی حریم تالاب را بررسی کنند تا ببینند چقدر از ملک را مشمول می شود با در دست داشتن نامه شهرداری در مورد وضعیت این ملک بدون دردسر میتوانی بفروشی