مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نیرو

با سلام.
16 سال در یک شرکت خصوصی کار کردم. قرارداد یکساله و در پایان هرسال تسویه حساب میشه.
در سال جاری تا پایان سال قرارداد دارم اما کارفرما ضمن اخراج بنده، طی نامه ای به اداره کار اعلام کرده بدلیل وضعیت بازار نمیتواند از بنده استفاده خدمتی کند. حقوق، عیدی و سنوات حقیر چگونه محاسبه می شود. خواهشا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

شکایت به هیئت تشخیص اداره کار ارائه کنید به نسبت مدتی که خدمت کرده اید سالیانه دو برابر حقوق به عنوان عیدی و معادل حقوق به عنوان سنوات به شما تعلق میگیرد روی هم رفته 3 ماه حقوق در پایان هر سال به شما تعلق میگیرد و اگر کمتر از یک سال خدمت داشته باشید به همان نسبت به شما پاداش و سنوات تعلق میگیرد