مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. اگر خانمی همسرش فوت بشه در صورتی که هیچی به نامش نباشه اما همسرش اموال به نامش باشه، آیا پس از فوت شوهر میتونه مهریه اش رو از اموال شوهرش مطالبه کنه؟ این در حالی که پدر شوهر هم سال ها قبل فوت شده باشه.

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
مهریه زن جزء دیون ممتازه است و بر همه طلبکاران احتمالی شوهر چه در فرض حیات و چه در فرض وفات اولویت دارد
موفق باشید