مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خرید ملک با قولنامه

سلام. من یک زمینی رو با قولنامه دستی خریداری کردم. اول طرفین امضا کردن و بعد مفاد قولنامه نوشته شده و بعدا شاهد ها امضا کردن. الان صاحب زمین فوت کرده و وراث میگن کلاهبرداری شده. من چی کار میتونم بکنم؟ لطفا راهنمایی بکنید. در ضمن شاهد ها در حضور صاحب ملک امضا کردن و در دادگاه شهادت دادن.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید دعوی اثبات مالکیت و اثبات وقوع عقد و... علیه ورثه طرح نمایید
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید