مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک به دلیل بدهی صاحب سند

با سلام و عرض ادب.
بنده ملکی را با به صورت وکالت بلاعزل خریدم و قبل از بنده نیز سه بار وکالتی انتقال داده شده. برای تنظیم سند، صاحب اصلی سند به کسی بدهکار بوده و تقریبا تمام قیمت خانه را طلبکار است. طبق اداره ثبت متوجه شده ام مراحل فروش و مزایده را در منطقه ای دیگر در حال پیگیری و فروش ملک هستند و تاریخ اول تیر ماه اقدام کرده است. بنده که هم به صورت مبایعه نامه و هم وکالت بلاعزل خریده ام. حق اولویت تنظیم سند و احیانا بطلان مزایده را دارم. فروشندگان وکالتی قبل از من آیا مجرم شناخته نمیشوند.

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

درود بر شما
اگر انتقال دهندگان با علم و سوء نیت و با قصد ضرر به شما اقدام به فروش نموده باشند ، موضوع از طریق مراجع قضایی کیفری قابل تعقیب خواهد بود . جبران خسارات نیز از طریق حقوقی امکان پذیر است .
موفق باشید .
سید محمد نوابیان قمصری وکیل پایه یک دادگستری