مشاوره حقوقی رایگان - جعلی بودن مشخصات مستاجر

با احترام. واحدی را در مورخه آذر98 اجاره دادم. با اتمام مدت اجاره، مستاجر با سواستفاده از مصوبات کرونا، واحدو تخلیه نکرد. جهت اظهارنامه و دادخواست اقدام کردم که متوجه شدم کد ملی ثبت شده مستاجر جعلیست و تمام تاریخهای ثبت شده در قولنامه ، اشتباه و دارای خط خوردگیست. به اتحادیه املاک مراجعه و با احضار مدیر املاک، ایشون اظهار بی اطلاعی کرده و گفتند کارمندی بزهکار داشته که اخراجش کرده. دادخواست از طریق آدرس ارسال شد. مستاجر به تماسها جواب نمیداد. برای اینکه مستاجر را به دفتر املاک بیاورم، پیام دادم بیا برای تمدید که فورا آمد. در دفتر املاک، مستاجر ادعا کرد محافظ دادستانم و واحدو تخلیه نمیکنم. پس از تهدید من و از روی ترس، حاضر به تمدید شدم ولی مستاجر اصرار داشتن که پشت همان قولنامه، چندخط نوشته و تمدید شود که من قبول نکرده و گفتم قولنامه جدید بنویسیم که مستاجر زیربار نرفت و قبول نکرد و نکرد و کارمند دفتر املاک، با خواهش من از کارت ملی قدیمی باطل شده ایشان مخفیانه کپی گرفتند، بعد از تطبیق با قولنامه متوجه شدیم که ش ش هم جعلیست. حدود یکماه دوباره دنبال مستاجر بودم تا اینکه پیام داد بیایید فلان دفتر املاک. وقتی رفتم گفت پشت نویس و تمدید، باز من قبول نکردم و در دفتر املاکی که خودش پیدا کرده بود، با ارائه ی کپی کارت ملی، یادآوری کردم که در قولنامه قبلی تبانی شده و جعل صورت گرفته. بلاخره مستاجر قبول کرد که قولنامه جدید نوشته شود. پس از نوشتن مبایعه نامه، جهت امضا و اثرانگشت، بعد از امضا با انگشت کوچک دست چپ، اثر زدند که با اعتراض بنده روبرو شدند و قبول نکرد که با سبابه راست اثر بگذارد. در قولنامه هم وقتی من امضا و اثرانگشت زدم، مستاجر دوباره با امضایی کاملا متفاوت با دو امضای قبلی، اثر انگشت سبابه دست چپ خود را گذاشت، هر چه اصرار کردم که دست راست باشد، قبول نکرد گفت یا همین یا اینکه میرم و دیگه نمیتونی منو پیدا کنید. و از مدیر املاک خواستم که گواهی کند اثر انگشت سبابه دست چپ میباشد که مهر و گواهی کردند. البته تمدید واحد، فقط از روی تهدید و ایجاد رعب از طرف مستاجر بود
که تمام اینها از برکات مصوبات ستاد الکی و ناکارامد کروناست. با این اوصاف آیا من میتوانم از مستاجر به عنوان جاعل و جعل در ثبت مشخصات در قولنامه قبلی و اثر انگشت در مبایعه نامه و قولنامه جدید
و امضاهای متفاوت شکایت کنم ؟ اگر بلی به چه مقامی و از چه طریقی ؟؟؟ ممنون از حوصله ای که بخرج دادید.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

این نوع جعل عنوان است و شما میتونید از ارائه مشخصات جعلی از نامبرده شکایت در دادسرا کنید