مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه فوری و قطعی منزل اجاره

با سلام من مستاجر هستم شغلمم کارگر هست پارسال این خونه رو بیستم از ماه آبان اجاره کردیم بیست میلیون رهن و ماهی یک میلیون و سیصد پنجاه تا شرایط کرونا پیش اومد و از طرفی قیمتهای اجاره عجیب بالا رفت با صاحب خانه صحبت کردم گفت اجاره ماهی پنج میلیون بده یا تخلیه حقوقم سه میلیون با اضافه کاری خلاصه دنبال خانه گشتم نبود ماه پیش گفت شکایت میکنم و ده روز قبل احضاریه شورا برام اومد رفتم گفتم وقت بده پول ندارم قبول نکرد و امروز حکم قطعی و بدون اعتراض تخلیه فوری رسید دستم گویا شنبه صبح (امروز چهار شنبه بود) با مامور وسایلم رو میریزن داخل خیابون لطف میکنید جواب بدیم واقعا فکر حتی خودکشی هم افتادم خداوکیلی

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

حتما اجاره معوقه داشتید که شامل مصوبه ستاد کرونا در خصوص تمدید اجاره نامه های سابق نشدید اکنون می توانید به اجرای احکام مراجعه و از قاضی مربوطه تقاضای مهلت کنید