مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس خط

با سلام خدمت مشاوران و وکلای محترم. آیا میشه به کارشناسی خط که به امضای ناقص فروشنده و مبایعه نامه ی پاره نظر مثبت داده و یکی از کارشناسان خودش به این موارد اشاره کرده، دادخواست داد؟ اگر میشه باید از کدام مرجع پیگیری کرد؟ متاسفانه در دادگاه به این موارد توجهی نکردند و قاضی به نظر کارشناسی بسنده کرد؟ کارشناسان به عبارت نام فروشنده که ناقص بوده از نظر سبک و سیاق و تحریر بررسی کردند و پاره بودن آن را نادیده گرفتن. این موارد به ضرر من تمام شده. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر به نظرتان کارشناس‌ اشتباه کرده ، باید در مهلت مقرر که یک هفته از زمان ابلاغ نظر کارشناس است، با اعتراض منطقی کنید، کارشناسان دیگری تعیین میشوند تا آنها نظر بدهند