مشاوره حقوقی رایگان - مصادره سند وثیقه

با سلام. بعد از مهلت یک ماهه تحویل متهم، چه زمانی سند وثیقه مصادره میشه؟ آیا مهلت دیگری به ضامن جهت تحویل متهم یا پرداخت وجه نقدی ضمانت توسط ضامن داده میشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اجرای احکام کیفری پس از اتمام مهلت یکماهه پس از ابلاغ اخطار تحویل متهم ، پرونده را جهت ضبط وثیقه نزد دادستان یا معاون ایشان ارسال میکند ،و دادستان دستور ضبط وثیقه را صادر و به وثیقه گذار ابلاغ میکند ، این تصمیم طرف مدت 10 روز قابل اعتراض در دادگاه میباشد .
اگر پس از صدور دستور ضبط وثیقه متهم را معرفی نمایید ،دادگاه با تعیین جریمه نقدی به میزان حداکثر یک چهارم مبلغ وثیقه ، وثیقه شما را آزاد میکند .
موفق باشید