مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل مبایعه نامه

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد بزرگوار. اینجانب در سال 92 جای 8 کیسه صد کیلویی از زمین های کشاورزی برادرم را طی مبایعه نامه خریدم و در توضیحات توافقی نوشتیم که اگر با محاسبه به وسیله ابزار قانونی اضافه تر از مقدار مذکور در مبایعه نامه بود مربوط به فروشنده می باشد، که دو یا سه ماه بعد با جی پی اس حساب کردیم و اضافه نبود.
خبری نبود تا سال 95 مقداری از زمین را تصرف کرد و گفت این مقدار اضافه هست و مال خودم هست و من با شما قرار گذاشتم زمین رو با ابزار کشاورزی ( دستگاه بذر پاش ) حساب کنیم و چون من بی سواد بودم توضیحات رو خودتون اضافه نموده اید البته چون بذرپاش دقیق نیست مقراری اضافه تر میاد مثلا موقع پاشیدن بذر سر دور دادن باز رو هم میفته ( البته با حکم قطعی دادگاه کیفری متصرف از یدش خارج شد) اما چند روز قبل یعنی در دی ماه امسال میگه از تو شکایت می کنم که این توضیحات مبایعه نامه رو خودت اضافه کردی و جعل سند کردی و... (البته به او گفتم خط برگه مبایعه نامه همش مال یک نفر هست و میگه که به بنگاه دار گفتی بعدا اضافه کنه. در حالی که هر سه برگ با هم مطابقت دارد) بعد از چهار سال ادعا، امسال میتونه شکایت کنه؟

پاسخ ها :

اتهام جعل مبایعه نامه جعل مبایعه نامه مبایعه نامه زمین جعل