مشاوره حقوقی رایگان - جعل

سلام. بنده سال هشتاد و چهار‌ یک خانه‌ روستایی با مبایعه نامه عادی از مرحوم پدرم خریدم و در همان وقت سند ثبتی هم گرفتم. امسال خواهر هایم با این که در جریان معامله بودند به تحریک داماد ها از دست من‌ شاکی‌ شدن که این قرارداد جعلی و سفید امضا هستش. با این که شاهدین آمدن دادگاه و شهادت دادن قاضی قولنامه‌ را داد کارشناس‌ و کارشناس‌ یک‌ و‌ سه‌ نفره قولنامه را‌ تأیید کردند. یکی از شهود قولنامه پدربزرگ مادریمان بود. روز اول‌ دادگاه یک کاغذ کوچکی که از طرف پدربزرگمان که شهود معامله بود نوشته بود که اینجانب.....هیچ گونه‌ امضایی برای چنین مبایعه نامه‌ای نکرده‌ام و اگر امضای من باشه جعلی هست. همچین نوشته‌ای دادن دادگاه ولی روز بعدش پدربزرگ ما آمد دادگاه و امضای خودش رو در مبایعه نامه تأیید کرد و در مورد اون نوشته هم اظهار بی‌ اطلاعی کرد. خودشان از طرف پدربزرگ نوشته بودن. مبایعه نامه که کارشناس یک‌ و سه‌ نفره تاییدش کرده دادگاه حکم به تایید مبایعه‌ نامه‌ داده و اعتراض‌ کرده‌ بودن برای‌ هیات پنج نفره که دادگاه‌ رد‌ کرده بود. حالا برای تجدید نظر من باید چه اقدامی بکنم؟ 45 سالم هست ولی چون اولین پرونده‌ایی هست که در دادگاه دارم هیچ اطلاعی ندارم و این که اون نوشته‌ایی که از طرف پدربزرگ نوشته بودن به دلیل اخلال در روند پرونده یا به دلیلی که شما بهتر می دانید، میتوانم شاکی بشم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام ،اینگونه که شما توضیح داده اید رٲی بنفع شما صادر گردیده و نیازی به اعتراض از جانب شما نمی باشد ،چنانچه طرف مقابل شما محکوم شده باشند ،احتمال اعتراض و تجدید نظر خواهی از جانب آنها وجود دارد که در آنصورت شما باید به اعتراض آنها پاسخ دهید.